Posunutí menstruace pomocí antikoncepce jeanine

Dobrý den, užívám antikoncepci Jeanine a potřebovala bych si posunout menstruaci o tři dny. Je v pořádku když po dobrání platíčka si z následujícího platíčka bez pauzy vezmu jen tři tablety, udělám sedmidenní pauzu, a potom načnu nové platíčko (21 tabletek) a budu pokračovat normálně? Nebo je nutné brát pilulky po týdnech? To jest vzít si 7 tabletek z dalšího platíčka a teprve potom udělat pauzu? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k dobranému platíčko můžete připojit libovolný počet tabletek z dalšího platíčka, tedy např. zmíněné 3. Je důležité ale, abyste po pauze v novém cyklu využívala opět minimálně 21 antikoncepčních tabletek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Delsi pauza pri menstruaci nez 7 dni | Od: Andrea | 16.9.2015 18:27
Dobry den,beru Bonadeu.Kdyz mam pauzu na
antikoncepci a vezmu si prvni prasek az 9.den,tedy o
jeden den pozdeji,je to.problem v ucinosti? Dekuji.
reagovat
re:Delsi pauza pri menstruaci nez 7 dni | Od: uLékaře.cz | 17.9.2015 09:30
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: