Posunutí menstruace s hak

Dobrý den, běžně beru antikoncepci Tri Regol, dříve jsem ale brávala i Cilest, kterého mi zbylo 1 platíčko. Gynekoložka mi říkala, že je možné oddálit menstruaci kombinací těchto dvou antikoncepcí. Je možné dobrat Tri Regol, poté 3 dny brát Cilest a udělat pauzu? Děkuji a hezký den K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je. Ideální by bylo, kdybyste kvůli případnému dalšímu posouvání menstruace užívala jednofázový antikoncepční přípravek. To si můžete příště domluvit se svým gynekologem. Hezký den. M.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: