Posunutí ms pomocí ha yanela?

Dobrý den,potřebovala bych posunout MS asi o 3 dny,protože ji mám dostat zrovna na dovolené.Používám antikoncepci Yanela a tak si mám rovnou vzít i to druhé platíčko nasledující den,dobrat ho celé nebo si vzít ty 3 pilulky a pak 7 dní pauza?? Děkuji Za odpověd..

Odpověď odborníka:

Jsou možné obě cesty lépe snad dobrat druhé platíčko do konce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Články: Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Abnormálně tuhá stolice je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Co je to keloid a jak jej lze léčit?
Články: Co je to keloid a jak jej lze léčit?
Keloid neboli keloidní...
Cítíte únavu? Možná vás zlobí játra
Články: Cítíte únavu? Možná vás zlobí játra
Pocity neschopnosti a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: