Posunutí nitroděložního tělíska

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně nitroděložního tělíska Jaydess. Můj gynekolog mi vlákna tělíska zkrátil na 1,5cm a nyní pohmatem zjišťuji, že jsou kratší ( někdy jen cca 0,5cm, později nahmatám opět delší, asi okolo 1cm). Žádné bolesti nemám. Může se jednat o posunutí, nebo se délka vláken může mírně měnit? A jsem chráněna? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

jistě je všechno v pořádku, vnímání délky vlákna se mění v závislosti na prosáknutí čípku, které jedáno hormonálními změnami. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x