Posunutí tělíska

Mám asi měsíc zavedené nehormonální tělísko, a po hrátkách s partnerem jsem krvácela, pak dobré, ale a pár dní se objevily silnější bolesti v podbřišku, měla jsem dostat ms, tak jsem tomu zprvu příliš nevěnovala pozornost, ale domnívám se, že se tělísko posunulo. Jak rychle je vhodné vyhledat gynekologa? má doktorka má dovolenou, raději bych to řešila s ní, ale nevím jestli je vhodné čekat

Odpověď odborníka:

Vyšetření včetně ultrazvuku je k určení polohy tělíska zcela nezbytné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Poruchy psychiky a spánku může vyvolat zvýšená hladina prolaktinu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x