Posuzení a vysvětlení

Prosím o Vaš názor.VyšetřenaCT LSp a nyní MRI,kde anterlisteza L5 minim II st.posin o11mm,těžká chondroza disku v seg.L5-S1,utlak durálního vaku a kořenu L5 oboustranně,foraminostenoza L5-S1.Oboustranná spondylolýza oblouku L5.Dle EMG chron.radikulopatie S1 dx středního stupně a L5 I.dx. lehkého stupně.RTG LSp ve funkcích bez progrese listezy.Tolik ze zprávy pana doktora,navrhuje operaci.Chci se zeptat na Váš názor.Necítím se vubec dobře.Problém mi děla delší chuze,stání i sezení.Nemužu ležet na břiše ani na zádech,nejde se pak postavit.Bolest mi vysřeluje do obou stehen přes lýtka,trnou a mravenčí prsty na nohách.Děkuji Schneiderová

Odpověď odborníka:

Podle Vámi popisovaných obtíží a zmíněného nálezu doporučuji operační řešení také. Uleví vám od bolestí v dolních končetinách a budete pak po zhruba dvou měsících začít s rehabilitacemi zádového svalstva a zmenšit tak bolesti i v krajine bederní páteře.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x