Potíže po antibiotické léčbě

Dobrý den, nevím zda to pomůže při odpovědi na můj dotaz, ale pokusim se podat konkrétní informace. Beru antibiotika na zánět močového měchýře, a jako vedlejší účinek je i infekce např Candida. Zajímalo by mě, pokud se projevy teto infekce objevi například v utery (ihned zahájím léčbu přípravkem Candibene) a den nebo dva před tim jsem měla nechraneny sex, jestli se mi to může po ukončení léčby znova vrátit,vlastně znova to \'chytit\' od přítele, nebo to muž nemůže mit? Neprojevuje se to u něj nijak? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přítel to již mít může, pokud se budete léčit sama, kupte jistě příteli mastičku canesten.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: