Potíže po operaci slepého střeva

Můžou přetrvávat potíže po operaci slepého střeva dlouhodobě? Jsem po operaci již více jak 8 let a stále pociťuji střídavé pobolívání na pravé straně, v podbříšku. Teploty nemám, ale hodnoty leukocytů jsou střídavé. Trvale 2 měsíce nad 10000. Lékař tvrdí, že to může být alergického rázu, neboť mne poslední 2 měsíce doprovázel kašel. Bolesti nejsou stálé, ale po dotazu jestli to nemůže být problém po operaci mi bylo odpovězeno, že je slepé střevo odoperováno a již tam nemůže bolet.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bylo slepé střevo odstraněno, nemůže být zdrojem obtíží. Doporučoval bych proto znovu konzultaci u ošetřujícího gastroenterologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: