Potíže při tenise po zlomenině předloktí

Dobrý den, můj 11letý syn hraje závodně tenis. V 6letech měl zlomeninu pravého předlotí,vše se zahojilo bez komplikcí. Po roce při pádu si opět zlomil pravou ruku v předloktí a v loktě.Opět se vše zahojilo,ani operace nebyla nutná. Syn ale začal hrát tenis i tak levou rukou. Nyní před rokem se vrátíl ke hře pravou rukou.Jeho trénink se začal více z intezivnil a začal si stěžovat na bolest pravé ruky. Přesně v tom místě kde byla zlomenina. Prvně jsem si myslela, že má namožený jen sval,ale říká, že po odahrání úderů jej tam zabolí až štípne v kosti. Je možné, že by se ruka mohla nějak narušit a měli bychom zajít na kontrolní rtg? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, rtg kontrola a klinické vyšetření bude nezbytné, lomná linie se přece jen v některých případech může obnovit. Podle vyšetření potom léčba Vyšetření bych neodkládal.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: