Potíže s erekcí

Poslední dobou nemám vůbec dostatečně dlouhou erekci. Zpočátku je v pohodě ale po chvilce začne opadat. Je to možno způsobené tím, že jsem neměl už 2 roky holku a normální sex nebo příliš častým sledováním porna a masturbaci u toho. Nevím jestli s tím někam jít nebo počkat až na sex s holkou, kde bude jiný stimul. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Jakube, určitě počkejte, nejčastější důvod je psychogenní, problém oraganický je spíše nepravděpodobný. Nechte tomu volný průběh, a čas. Jistě až budete mít partnerku, bude vše v pořádku. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
léky proti poruchám erekce | Od: Honza | 19.8.2016 13:30
měl jsem stejný problém a
vyskoušel jsem přírodní tablety (s
výtažkem ženšena a kotvičnika)
proti poruchám erekce a opravdu mi
pomohly.
reagovat
re:léky proti poruchám erekce | Od: jakub | 20.8.2016 11:10
jaké tablety jsi vyskoušel? možná i
mně by pomohly
reagovat
re:re:léky proti poruchám erekce | Od: Honza | 21.8.2016 20:30
Erozon max
reagovat
re:re:re:léky proti poruchám erekce | Od: jakub | 24.8.2016 15:44
díky za doporučení :)
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: