Potíže s prostatou

Manžel byl na vyšetření s prostatou, v srpnu měl výsledky PSA 4,8 v prosinci 5,2, je posílán na biopsii a TRUS, dle zprávy nelze vyloučit TU,prostata mírně zvětšená, levý lalok menší hladký, pravý větší tužší hlavně dorsální části, prosím o sdělení prognozy tohoto onemocnění. Velmi děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Prognosa se bez podrobných výsledků všech provedených vyšetření ( hlavně biopsie) nedá stanovit. Ale obecně se dá říci, že pokud se nádor prostaty odhalí včas a je radikálně odstraněn, je velká šance na úplné vyléčení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: