Potrat

Dobrý den,mám 1 dítě 6 let-otěhotnění bez problémů,těhotenství také.Pět měsíců po porodu jsem byla na miniinterupci.V lednu 2010 první potrat,potom nález na čípku-konizace,poté rekonizace.V lednu 2011 druhý potrat.Nyní jsem cca v pátém týdnu těhotenství-gestační váček vidět není,navíc špiním,můj lékař mi dnes řekl,že musíme počkat,zítra mi vezmou krev na test hcg,který byl minulý týden 196.Bud'to je prý začínající potrat,nebo mimoděložní těhotenství.Je mi 35 let a už nemám sílu,doktor mi říká,že pokud mám stále stejného partnera,tak není důvod posílat mne na testy dna.Dá se v mé situaci vůbec něco dělat?Děkuji vám předem za odpověd'.

Odpověď odborníka:

196 je nízká hodnota,který by mohla být i u začínající gravidity,v 5 týdnu by ale měl být jasně vidět gestační váček, testy DNA by žádné jasno do problému nevnesly,během týdne by měla být již diagnoza určitá příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x