Potrat

Dobrý den, Zjistila jsem, že jsem na začátku těhotenství, přesně 4+1, navštívila jsem svou gynekoložku, která to potvrdila. Ovšem 3 dny na to jsem začala špinit a proto jsem navštívila pohotovost, kde mi nasadili ascorutin a utrogestan. Ovšem krvácení se zhoršilo a po opakované návštěvě pohotovosti mi jiný pan doktor řekl, že je to pravděpodobně menstruace a že tomu necháme volný průběh. Ptám se proto jestli byl postup správný a jestli je nějaká šance, že budu těhotná i dále? Podle ultrazvuku bylo vše v pořádku, byl vidět gestační váček a říkal něco o tom, že je vidět i vyživování zárodku. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nerozumím otázce,píšete,že vám lékař řekl že je to menses a přitom že je vidět gestační váček,.Jinak byl postup standartní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: