Potrat..

Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat včera jsem podstoupila kerytáž jelikož jsem měla zamlklý nevypuzený potrat. Prosím Vás mohl potrat způsobit závislost na nosních kapkách Olynth? Jsem z toho velice špatná a hledám jakoukoli příčinu. Jedná se o první potrat. A bojím se aby se to opět neopakovalo. A kdy je prosím Vás vhodná doba na další otěhotnění po revizi? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potrat nebyl zapříčiněn užíváním nosních kapek. S dalším otěhotněním byste měla vyčkat alespoň 3 měsíce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měříte si tep? Máte tak šanci odhalit život ohrožující nemoci
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
Články: Nemáte chuť na sex? Na vině může být prolaktin
V každém organismu probíhá...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: