Potrat

Dobrý den, trápí mě jedna otázka - min. týden jsem začala dost krvácet - i přesto, že beru tabletky. Nejdříve špinění, pak asi po 3 dnech krvácení se strašnou bolestí, jako bych rodila. Na WC ze mě vyšla nějaká sliznice, či co to bylo (připomělo mi to placentu, když mě po porodu špatně zrevidovali a já ji doma musela ze sebe dostat). Bolel mě pravý vaječník. Celý min. týden jsem byla na lékách od bolesti. Dnes jsem byla u doktora. Udělal mi ultrazvuk, děloha je prý čistá, na vaječník se ani nepodíval.Prý je vše OK. ALe bolesti mám stále. ALe ne tak velké. Tak týden před tím mě bolely prsa, manžel říkal, že je mám větší. Je možné, že by mohlo jít o potrat? Třeba mimoděložní, kdy by zárodek byl v tom vaječníku?Bylo by to na tom ultrazvuku vidět?Poznal by lékař, zda jsem potratila? Je to ale už týden od toho, co ze mě něco vyšlo. (krev. sraženina ne, to mám běžně, takže to poznám a při bližším zkoumání, jako by to bylo protkáno vlásečnicemi). Děkuji moc za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Bez histologického vyšetření vám zpětně na tuto otázku nikdo neodpoví, pokud je na ultrazvuku děloha prázdná a je jinak normální nález do minulosti nelze vidět.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x