Potrat

Dobrý den, jsem těhotná a určitě nechci být. Co mám dělat? Je lepší jít na klasický potrat nebo je lepší potratová pilulka? A je ta pilulka dostupná ve všech nemocnicích? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Je potřeba vyšetření stanovení velikosti gravidity pilulku je možno použít jen do 49 dní a ne všechny nemocnice s ní pracuji. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: