Potrat ano nebo ne?

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné aby mi těhotenský test ukazal pozitvní těhotenství po samovolném potratu?a jestli jo tak jak dlouho se udrží hcg v moči?vyšli mi tři pozitví testy u lékařš v krvi 192.5hcg,ale den na to jsem začala krvácet,lékař řekl že jsem potratila,tak bych mě zajímalo jestli je možné že mi těhotenský test opět vyšel pozitivně?moc děkuji za odpověď a ještě od kdy je na utrazvuku vidět v děloze plod?

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžou být v děloze reziduální zbytky plodových obalů nebo to nebyl úplný potrat.pokud Vám vyšel pozitivní test, určitě kontaktujte gynekologa k opakování testu HCG. plod je vidět cca v 5 týdnu těhotenství (záleží na typu UZ)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: