Potrat pádem

Vážený pane doktore(doktorko), jsem v 6 tt. a včera jsem trochu upadla....zachytila jsem se však rukama nad zemí, takže jsem nedopadla celou váhou na zem. Je zde možné nějaké riziko potratu? Děkuji Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá paní Evo, taková situace by neměla nijak ohrozit graviditu 6. týdne.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Články: Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Klíšťata nemá v lásce asi...
Uzlíky na štítné žláze: řeší se pozorováním, ale i operací
Crohnova choroba
Články: Crohnova choroba
Z hlediska vývoje medicíny...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: