Potrat v 9tt a syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spolu může souviset zamlklý potrat v 9tt a prodělaná léčená syfilis. Nebylo by dobré preventivní přeléčení případně jiná léčba? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, může spolu souviset, ale pokud byla přeléčená,tak ne.preventivní přeléčení není k tomu důvod.pokud není nově infekce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: