Použití čípků gyno-pevaryl

Dobrý den, jsem tři týdny po ukončení těhotenství. Dobrala jsem nyní antibiotika a objevila se mi kvasinková infekce. Nevím, jestli můžu používat čípky Gyno-Pevaryl, když jsem v šestinedělí?

Odpověď odborníka:

Nepíšete jak bylo těhotenství ukončeno, pokud porodem a kojíte tak protože látka se vstřebává do oběhu bych raději volil boraxglycerin globule, pokud nekojíte, nebo bylo těhotenství ukončeno potratem tedy můžete. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: