Použití čípků gyno-pevaryl při kojení

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli můžu používat Gyno-Pevaryl pro léčbu vaginální mykózy i když kojím (většinou už pouze ráno a večer). Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko! Gyno Pevaryl je volně prodejný lék proti vaginálním mykozám a můžete jej používat i při kojení, vůbec se totiž do těla nevstřebává. Jedná se ale o volně prodejný lék, lék na předpis od gynekologa by mohl být účinnější.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Gyno-Pevaryl při kojení? | Od: Tereza | 8.3.2012 15:57
Nesouhlasím s tvrzením, které uvádí MUDr Petržela výše. Můj gynekolog mi řekl, ať během uživání Gyno-Pevaryl 150 Combipack dceru na tři dny odstavím. Lék se dostává do krve - jak je psáno i v příbalové informaci.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: