Použití vnitřního ultrazvuku v 18 týdnu těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat. Jsem na začátku 18tt, a můj gynekolog mě ještě v tomto týdnu vyšetřuje vaginálním ultrazvukem. Ultrazvuk přes břicho ještě nepoužil. Není to nebezpečné?? Všude na internetu jsem se dočetla, že vnitřní ultrazvuk se používá do 13tydnu. Jaký máte názor na toto? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy nebezpečné to rozhodně není je to běžné vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x