Použítí wobenzymu před operací střeva

Můj otec s odstraněným karcinomem tl. střeva, t.č s iliostomií a 4 roky po dvojitém by-passu, má jít na zanoření stomie, leukocyty v moči 641 může brát wobenzym? Pokud ano , kdy začít a jak dávkovat. Děkuji Klimešová

Odpověď odborníka:

S vaší otázkou je vhodné se obrátit na homeopata. Wobenzym ale na výsledek operace - zanoření ileostomie nemá žádný vliv.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: