Používání klacidu 500 a kouření

Je mi 19 let a již prvním týdnem užívám dvakrát denně KLACID 500. Měla jsem zánět močových cest a po úspěšném vyléčení,mi ale můj doktor našel stafilokoka v močových cestách. Na tuhle bakterii jsem dostala již zmiňovaný KLACID 500. Doktor mi doporučil nekouřit,vydržela jsem to týden, ale dnes jsem podlehla a vykouřila jsem dvě cigarety. Chtěla jsem se zeptat jestli dvě vykouřené cigarety denně by mohli ovlivnit moji léčbu? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dvě ojedinělé cigarety by léčbu ovlivnit neměly; obecně může kouření cigaret horšit hojení infekcí včetně infekce močových cest.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: