Povislá kůže

Dobry den, je mi 22 let a moje pocatecni vaha byla 108 kg. Rozhodla jsem se hubnout a radikalne zmenit svuj zivotni styl. Jsem zatim na zacatku, ale zajimalo by me, zda je mozne aby odsraneni povisle kuze hradila nejakym zpusobem pojistovna? Abych se dostala na svou idelani vahu mela bych zhubnout zhruba 45 kg a pokud mam byt uprimna neverim ze se v oblasti rukou a bricha kuze vrati tam kam by mela. 35 000 korun vsak na operaci nemam. Diky za odpoved

Odpověď odborníka:

Samozřejmě snahu zhubnout velmi chválím - vážit ve 22 108 kilo je opravdu hodně. Jistě, že po radikálním zhubnutí budete mít povislé břicho a pravděpodobně i jiné partie těla, ale dá se to napravit. Redukci kůže po radikálním zhubnutí lze většinou provést na účet zdravotní pojišťovny. Až budete mít ideální váhu a hlavně až si ji budete delší dobu držet, obraťe se na nějaké státní pracoviště plastické chirurgie, které má smlouvu s pojišťovnou. Zdraví Dr Svoboda

MUDr. Svatopluk Svoboda
MUDr. Svatopluk Svoboda

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Svatopluk Svoboda - plastická a estetická chirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x