Pozdější užití pilulky

Dobrý den, Měla jsem před 6 dny pohlavni styk s přítelem.Užívám antikoncepci Artizia.Pilulku jsem si však dnes vzala v 16:20 a běžně ji beru v 6:00. Je tedy možnost že bych mohla být těhotná když jsem měla s přítelem pohlavní styk před 6ti dny a dnes jsem užila pilulku v jinou dobu než kdy jindy? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po 6 dnech od posledního styku není gravidita příliš pravděpodobná,ale do konce cyklu by jste se měla chránit ještě kondomem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: