Pozdější začátek braní ak

Dobrý den, minulé 2 měsíce jsem brala antikoncepci bez přestávky a gynekolog mi objevil v děloze menší krevní sraženinu. Udělala jsem si proto 4 dny pauzu..podle návodu,beru AK YOSEFINNE ale nejsem si asi na 10% jistá, zda jsem si neměla 1. prášek vzít o den dříve, pak jsem brala prášek každý den ve stejný čas, ale 3. den braní jsem měla nechráněný pohlavní styk. Jak velké je riziko otěhotnění? Děkuji Martina

Odpověď odborníka:

Risiko gravidity se nedá procentuálně vyjádřit, pokud si nejste jista udělejte si tak 10 dní po styku gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: