Pozdní syfilis

Dobrý den ,neberte to ,že bych paní doktorce Evě Gadoši co mi odpověděla na můj dotaz nevěřil .Dotaz zněl takto: Dobrý den ,prosím mám takový to dotaz.Dá se z krve odebrané praktickou lékařkou věrohodně zjistit pozitivní syfilis ,kterým bych se nakazil před 33 lety leč jsem tehdy žádné příznaky nepozoroval ?Test nic neprokázal ,ale mám po těle mnoho něčeho jako pih , místy takové jako pupínky a potom se na nich udělají stroupky a vypadá to jako dírka, svědí mě nohy a ruce a špatně se to hojí.Kožní lékařka řekla že to nic není,že jsem se odřel když viděla ten krevní test ,ale já nevěřím.Ptal jsem se jestli se to dá zjistit po tak dlouhé době ,že prý ano.Moc děkuji za odpovědˇa pomoc.Ládík Odpověď odborníka: Syfilis i po dlouhé době, pokud nebyla léčena, se dá prokázat krevními testy. A proto se ptám i po 33letech z krve co mi praktická lékařka vzala pře měsícem se dá zjistit jestli jsem pozitivní či nikoli a co to svědění rukou a nohou.Moc děkuji a přeji pěkný den.Ladislav

Odpověď odborníka:

Ano,paní doktorka má zcela pravdu,vaše obavy jsou zbytečné,příčina vašich potíží bude jiná Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: