Pozitivita hiv

Dobrý den pane doktore. Prosím vás, už jsem úplně na dně. Měla jsem nechráněný styk s mužem (byvalý přitel) máme spolu dceru 4 roky. Dozvěděla jsem se, že střídá holky. Stalo se to 7.11 (sperma šlo vedle). Tvrdí, že nic nemá. Od té doby nespím, nemůžu se na nic soustředit. Mám strach, že budu HIV pozitivní. Dnes mě začalo bolet v krku. Jak dlouho musím čekat na testy? Nikdy jsem tohle neudělala a teď mám strašný strach, že za to budu platit tu největší daň. Prosím, odpovězte mi.

Odpověď odborníka:

Po 4 týdnech od pohlavního styku se můžete nechat vyšetřit ( protilátky z krve proti HIV 1 a 2 viru). i v případě negativity je vhodné vyšetření s odstupem ještě jednou zopakovat ( třeba za další 2 měsíce), kvůli možné falešné negativitě. Pokud je obojí vyšetření negativní, HIV určitě nemáte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
hiv | Od: jana | 18.8.2014 22:23
Dobrý večer,před půl rokem jsem udělala velkou hloupost a vyspala se s člověkem,kterého jsem předtím nikdy neviděla,říkal,že je v pořádku,ale nevěřím tomu..jsem vdaná a takhle špatně jsem se zachovala,mám dvě krásné děti a teď se bojím,že jsem pozitivní,nejím ,nespím,s psychikou jsem úplně v háji..chci jít na testy,ale nedokážu se odhodlat,mám strašný strach...v poslední době mě začalo škrábat v krku,když vemu nějaký ten paralen,přejde to..nevím jak tohle mám zvládnout...J.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x