Pozitivita hla b 27

Dobrý den pane doktore. Už nevím na koho se obrátit dále ..Dlouhé roky mám střídavé bolesti v celém těle, nesnáším velké teplo- otékají Mi z něj ruce a nohy. Když jsem v chladu nebo Mě ofoukne mám hrozné bolesti ramene , kříže, kolen sedacích kostí...nebo lícních kostí. Po ránu nebo delším sedění se nemůžu pořádně hýbat , narovnat mám ztuhlé záda, nohy ale nejvíce prsty na rukou.. padají Mi věci.. Před 11 lety jsem Měla slabý zápal plic, který Mi léčili 3 měsíce-nevěděli co ho způsobilo a jak ho vyléčit...měla jsem 12 rengénu několik antibiotik a náhodou Mi byla zjištěna okrajově Borolioza.. která pak už nikdy nebyla potvrzena.. Mé děti ve stejně době Měli Spálu.. kterou jsem Já údajně neměla, nevím jestli to může Mít nějakou souvislost? Jsem alergická na prach ,pyly, pelyněk ,na vosí jed. Torecan a údajně Penicilín ale to si nemyslím ..při nemoci se Mi jednou dělali červené vystouplé fleky všude na kůži kde jsem se něčeho dokýkala -opřela ale jen v místě kostí jinde ne ..Postupně se hůře hýbu nezvednu úplně ruce nahoru a když, tak Mi je pak celkově špatně...poslední nález byl ASLO negativní, pozitivní IGg na všechny herpes viry což mám stálé stejné ..a hlavně HLA B 27 pozitivní. Byla jsem odeslána na revmatologi..udělali Mi rentgen a odběry- krev v pořádku bez revmatických faktorů bez zánětlivých markelu , páteř ren.v normě jen v bočné proj.lehké oploštění lordozy. Vyška obratl. tel. a meziobratl. prostoru přiměřená. Na hranách tel. drobné ventrolateralní osteofyty. Kostní strukrůra v mezích normy. Sn.SI skloubení beze změn bez nálezu.. Jen na kyčli nález-zevně od okraje střišky acetabula dx.kyčle patrné kulovité zastínění sytosti kostí o průměru 6mm.Podle revmatoložky následek nějakého pádu v minulosti...Mám jít z výsledkem k praktickému lékaři chodit na rehabilitace a brát analgetika ale Já se cítím někdy o 20 let starší než jsem..je Mi 44 let a pomalu se přestávám hýbat a mám soustavně bolesti, chodím oblečená jak babička..Copak můžu brát soustavně na ně léky? které ani většinou nezabírají ..Už tak beru pravidelně léky na Migrénu.. V rodině máme rakovinu střev, konečníku, vředy rakovinu plic..celiakii .. Bechtěrevovu chorobu tu měl zřejmě prastrýc.. Ve starších výsledcích z neurologie mám schnorlový uzly TH 8,9, Osteochondroza disků Th8-Th10 ve ventr.části prostorů, drobný hemangiom obratl. Th9 v pravo vel.8x8mm, CT8,4 Ol.relat steboza páteře kanálui (12mm) bez diskopatie Obj. L5-S1 difuzně omezení ciltivé Thomayer15-20cm alesgue negat Údajně nevýznamné výsledky ..Můžete Mi nějak poradit? co by Mi mohlo být? jak si můžu pomoci od bolesti a problému, jak postupovat dále? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

MILÁ Petro. Zkuste Rhus toxicodendron 15 CH 5 granulí ráno. Volně prodejný. Mechanickou očistu jater a žlučníku dle MUDr.Jonáše. +420 573 341 456 je kontakt na nejlepšího homeopata,kterého znám. Držím Vám palce.Jděte,prosím,okamžitě do akce. se srdečným pozdravem Petr Jugas P.S.- Máte šanci!!!!

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: