Pozitivní těhotenský test 19dc

Dobrý den, mám takový možná trošku zmatený dotaz. Tento měsíc jsem poprvé začla zkoušet ovulační testy. Počátkem 11DC mi až do dnešního 19DC vycházejí víceméně pozitivně, což jsem si rozumně nedokázala vysvětlit. Dnes (tedy 19DC) jsem do vzorku moči zkusila namočit krom dvou ovu-testů (každý od jiného výrobce) i těhotneský test. Jaké bylo mé překvapení, když i na těhotenském testu se objevila výrazná testovací čárka? A tak se ptám - je možné, že jsem otěhotněla již minulý cyklus a ms se přesto dosavila?? (přišla o pár dní dříve, než je u mne zvykem, avšak průběh zcela normální) Nebo může těhotenský test poukázat na probíhající ovulaci?? Ke svojí gyn. jsem objednaná, ale bohužel mne dříve než 11.3. nemůže vzít. Předem děkuji za názor a přeji krásný zbytek víkendu. Přikládám fotografii testů z dneška - modrý je těhotesnký, zelený a růžový ovulační.

Odpověď odborníka:

Obecně by měl gravitest být spolehlivější než ovulační nejlepší cesta by byla provést krevní HCG test který je kvantitativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Otravy metylalkoholem mohou být jen špičkou ledovce
Články: Otravy metylalkoholem mohou být jen špičkou ledovce
MUDr. Petr Popov, předseda...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otrava marihuanou
Články: Otrava marihuanou
Marihuana je sušená nať z...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: