Pozitivni tripl test

dobry den chtela bych se optat na toto v cervenci jsem prisla o male umrelo kolem 14 az 15tt ale zjistily to az ve 20tt na plodove vode zakrok jsem odmitla po tom kdyz me rekl vyslo me riziko 1 z 3 po porodu behem 14 dnu jsem otehotnala znovu a vyselo me ted 1 z 20 a to je me 28let kdyby bylo male nahodou nemocny muzu ho dat pryc a nebo ho musim donosit na nemocne dite se opravdu necitim mam dve zdrave deti a tyto dve tehotenstvi mam s nynejsim pritelem tak ma otazka je zcela jednoducha muzu ho dat pryc a nebo ze zakona uz nesmi a je to hodne velike riziko nemam pravdu k memu veku? dekuji za jakoukoliv odpoved uz se pripravuju na vse a jeste me napadlo da se to zjistit na ultazvuku kde se ukazuji skryte vady? jakub nemel vyvynutou branici tak na tento ultrazvuk musim a tak chci byt pripravena na vse termin odberu mam az na 16.12 dekuji jeste jednou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem popisu jsem nenašla, v jakém jste přesně týdnu těhotenství. Bez udání důvodu je možné těhotenství přerušit do 12. týdne. Z vážných zdravotních důvodů, které ohrožují buď Vás, nebo má- li plod vážnou genetickou vadu, je to možné do 24. týdne. S pozdravem

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: