Pozitivní vysoce rizikové hpv

Dobrý den, pro prekancerozu jsem podstoupilakonizaci, nyní stěry po 3 měsících- špatná tkáň odstraněna, avšak stále pozitivní vysoce rizikové HPV viry. Chci se zeptat, co to pro mne znamená do budoucna? Budou další a další konizace, nebo je možné, že dalších 10 let se nález nezhorší? Díky moc Jana

Odpověď odborníka:

Hladiny protilátek proti HPV přetrvávají dlouhou dobu a většina populace se s touto infekcí setkala,jestliže byla suspektní tkáň odstraněna měla by jste mít problém s největší pravděpodobností vyřešený,bude potřeba jen sledování příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: