Práce v kuchyni s teplotou

Dobrý den, mám asi 4 dni teplotu, mohu pracovat v restauraci jako kuchař? Případně jak velký by to mohl být průšvih? Mám chřipku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte přenosnou infekci typu chřipky, mohl byste nakazit spolupracovníky... Pokud máte průjmové onemocnění, mohl byste nakazit i hosty v důsledku toho, že pracujete s jídlem...

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: