Prasečí chřipka

  • Dotaz od: Tomáš č.
  • Publikováno: 28.4.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před týdnem jsem se vrátil z Mexika, konkrétně z turistické oblasti Cancún. Je možné, že jsem se tehdy mohl nakazit prasečí chřipkou. Dosud nemám nejmenší příznaky a dá se říct, že jsem naprosto zdravej jako ryba. Jak říkám, je to již týden. Prosím odpovězte. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato otázka je pouhá spekulace - to vám nikdo nepotvrdí ani nevyvrátí. Když jste nyní zdráv jako ryba, budte rád. Kdyby se objevily sebemenší příznaky možné nákazy, raději ihned navštivte velkou nemocnici a infekční oddělení v něm, kde mají dostupné testy na tento virus. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: