Praseci chripka

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne pri priznacich, ktere mam mit praseci chripku. Ve ctvrtek jsem mluvila s kolegou, ktery se vratil z ameriky a o 6-7 hodin pozdeji mi jiz zacalo byt velmi zle od zaludku, v patek se pridaly bolesti kloubu, teplota 37,5 a mirny kasel. Na bolesti zaludku jsem zacala brat Helicid a v patek vecer si dala paralen. Teplota do rana presla, nicmene spatne od zaludku je mi stale, nemam chut k jidlu a mam velmi mirny kasel, spise nuceni na kasel a pocit nizsiho tlaku, studene ruce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlo! Prasečí chřipku nelze samozřejmě vyloučit. Doporučuji návštěvu u lékaře a to co nejdříve. Na druhou stranu, smrtelnost onemocnění prasečí chřipkou je zatím velmi vzácná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: