Prasečí chřipka

Dobrý den,ráda bych se informovala na nákazu prasečí chřipky.Můj syn 6let od září chodí do kolektivu byl již 3x nemocný kašel rýma v prosinci mají jezdit na plavání do krytého bazénu mám obavy s nákazy prasečí chřipky.Můj dojem je takový že by při šíření takové infekce se měl omezit pohyb na minimum mezi další cizí kolektiv.Zdá se mi už tak že má slabší imunitu a obávám se lehce napadnutelné infekve.Můžete mi dát radu jestli ano mám být klidná a pustit syna se školou na plavání??Budu vděčná za jakoukoliv odpoběd Němečková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to si musíte rozhodnout sama, radu vám nikdo jednoznačně takto nedá, riziko nákazy prasečí chřipkou je zatím velmi malé, ale může dojít k epidemii. Nejlepší by bylo sledovat media a rozhodnout se podle aktuální situace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x