Prasečí chřipka

mám léta cévní problémy, užívám warfarin, teď mám 3. den kolísavé teploty mezi 39 st.-37-beru paracetamol - nelepší se to

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Zinku! Doporučuji návštěvu lékaře. O prasečí chřipku jít může a nemusí, to na dálku rozhodně neposoudím.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: