Prasečí chřipka a kojení

Dobrý den, mám tříměsíční miminko, které plně kojím a chytla jsem zřejmě prasečí chřipku, protože jsem byla ve styku s rizikovými osobami. Můžu dál miminko kojit ? Může se vir dostat do mléka ? Děkuji, Zuzana

Odpověď odborníka:

Infekce se nepřenáší mateřským mlékem, naopak vy svému dítěti předáváte protilátky, které ho chrání. Ale určitě byste se měla nechat vyšetřit na tuto nemoc!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: