Praseci chripka a tehotenstvi

Dobry den, chtela bych otehotnet, nicmene ted zvazuji, zda neni lepsi pockat, vzhledem k situaci s praseci chripkou, pobyvame momentalne ve Svycarsku, kde se objevilo prece jen vice pripadu nez v CR, a na podzim uz by snad mely byt i vakciny, takze je to zbytecna panika, nebo byste mi radili spise pockat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, panika okolo tzv. Prasečí (mexické) chřipky je zcela neopodstatněná. Jedná se "pouze" o jinou variantu chřipkového viru. Těhotenství by tedy nemělo nic bránit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: