Prášek v kuchyni

Měla jsem v kuchyni otevřený prací prášek cca 2 měsíce. Necítila jsem žádný zápach z něj, ani jiné příznaky (mozna proto že byl položen pod skříní viz příloha). Prakticky mě to vůbec neovlivnilo, jen mám strach z jedne veci. Nemohly se z toho vypařovat nejake rozpoustedla co jsou v persilech a podobnych prascich, a tim mi poškodit mozek ? V priloze zasilam fotografie. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Nemohlo se nic stát. Vaše obavy jsou naprosto zbytečné. Z pracího prášku nevznikají nebezpečné páry. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: