Praskání v koleni

Dobrý den,chci se zeptat,zda bych měla zajít za panem doktorem co mně dělal ASK kolene- menisektomie parciální medialní pro degen rupt.zadní 1/3 MM,st.p.RLCA,debridement fibril OCH IIa CMF.Do předevčera jsem pociťovala bolest v oblasti menisku a pod kolene,což může být si myslím doznívání onoho zákroku a celodenní zátež - jsem celý den na nohou.Když jsem došla predevčírem domů,tak jsem pociťovala,jak mně v koleni na pravé - venkovní straně lupe - praská při pohybu.Chci se zeptat,zda se mohlo mně v tom koleni něco podělat,protože bolest v oblasti menisku ustoupil a občas se ozve bolest v té pravé straně,kde to přeskakuje a pod kolenem.Děkuji za jakou koliv odpověď.

Odpověď odborníka:

Nenašel jsem v dotazu informaci, jak dávno byla artroskopie provedena. Je pravděpodobné, že dosud doznívá stav po zákroku a úprava kolenního kloubu na nové poměry, které přece jen jsou něco jiné než před ASK. Doporučoval bych ještě pohybovou a fyzikální léčbu na rehabilitaci. Zvážení i nitrokloubní injekce preparátů, které obsahují kyselinu hyaluronovou, protože vzhledem k věku počínající známky artrozy budou přítomné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: