Praskanie v kolenach po op. ramena

zdravim. pred 2 mes. som mal operaciu ramena (vyklbenie 3. st.). po navrate z nemocnice pocitujem zhorsenie stavu klbov kolien (praskanie pri pohybe). pred operaciou som dost aktivne sportoval (cykl + futbal, cca 5x tyzdenne) a po op. som bol cca 2 mes. bez sportu. moze tato zmena sposobit taketo nahle zhorsenie klbov? moze ist o nejake akutne ochorenie sposobene operaciou?

Odpověď odborníka:

Zřejmě se jedná již o předc hozí stav kolenních kloubů, operace ramene nemá vliv na změnu v hybnosti a funkci kolenních kloubů. Zmenení hybnosti a zvýšená pozornost zdravotnímnu stavu ozřejmilo i změny na kolenních kloubech.Dejte kolenní klouiby vyšetřit na ortopedii, dále dle stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x