Prasklý kondom

Dobrý den, z pátka na sobotu kolem půlnoci jsem měla s přítelem pohlavní styk. Naneštěstí nám ale praskl kondom. Hned ráno jsem se rozhodla zajít si do lékárny pro Postinor. První prášek jsem užila asi 9 a půl hodiny od pohlavního styku, druhý prášek po 12-ti hodinách. S tím souvisí můj první dotaz, jestli je nějaká šance, že bych byla i přes téměř rychlou reakci těhotná. A teď druhý dotaz. Včera (pondělí) mě začalo strašně a šílenou bolestí bolet břicho v pravém podbřišku. Bála jsem se, že by to mohl být třeba slepák. Ale nakonec jsem si vzala prášek, brufen a poté bolest utichla. Teď tu bolest cítím minimálně. Před chvílí jsem šla na záchod a při utírání jsem našla špičku od kondomu, neměla jsem sebemenší ponětí, že by mohl být zbytek ve mně. Mohla by ta bolest břicha mít něco společného s tímto?

Odpověď odborníka:

Postinor jste si vzala zcela správně,ale špička kondomu ani užití Postinoru by nemělo vyvolat intenzivní bolesti v podbřišku, obecně každá intenzívní bolest břicha vyžaduje vyšetření aby se odlišila banalita od závažnějšího problému. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: