Prasklý kondom

30.8 jsme s přítelem měli pohlavní styk sice chráněny ale kondom nám praskl. Beru HA Logest pravidelně. Jen občas si jí vezmu do dvou hodin. Nikdy se mi nestalo že bych si ji nevzala do 12 hodin. Menstruaci jsem dostala 13.9 a končila mi 17.9. Poslední tyden mam "knedlik" v krku a pocit na zvracení. Nic jiného. Dnes jsem měla dostat normální menstruaci ale dostavilo se jen špiněni. Opravdu se bojím toho že se mohlo něco pokazit a mohla bych být těhotná. Myslíte si že jsem si to prostě jen vsugerovala? Bojím se si udělat test. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kateřino,
pokud berete HAK, otěhotnět byste neměla, navíc jste dnes začala špinit. Tělo není stroj, takže nic nepracuje na hodinu přesně.
Nicméně těhotenský test bych Vám naopak doporučil udělat - abyste byla v klidu, že je všechno v pořádku.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: