Prasklý kondom, přerušená soulož. těhotenství?

Dobrý den Měla bych dotaz. S přítelem jsme měli před 2 dny styk, při "druhém kole" (druhý kondom) se nám ho bohužel podařilo protrhnout, hned ze začátku, před ejakulací. Měla jsem dva dny po menstruaci. Plus jsme měli přerušovaný styk ve sprše. (Byla to chyba, kterou ani jeden z nás nechce již opakovat). Je možnost že jsem těhotná? Mám se stavit na gyn na kontrolu, nebo bude stačit těhotenský test? Mám z toho docela strach a mamce se o tom zrovna zmiňovat nechci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den , čekat na těhotenský test je asi pozdě ne? v tuto chvíli je nutné co nejrychleji k vašemu gynekologovi abyste si upřesnili data mens a nechr styků a aby posoudil, zda nebude pro vás výkodné použít tabletky postkoitální atk ( takhle dlouho po stku funguje jen EllaOne)

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x