Prasklý nehet

  • Dotaz od: Jitka Kousalová
  • Publikováno: 9.7.2008
  • uLékaře.cz

Moje 20měsíční dcerka má prasklý nehet na palci u nohy a začíná jí pod ním podrůstat nový nehet. Jaké jsou možnosti ? Je třeba starý nehet strhnout nebo je nějaká šetrnější varianta? 2) Tato dcerka má taky problémy s jídlem. Odmítá jíst cokoliv, aniž by to ochutnala (od jogurtů, přes rohlík, polévky, ..., mléko nepije vůbec). Když se pokusíme jí něco dát, brečí a odstrkuje ruce. Toto už trvá několik týdnů. 3) Zničí se plísně varem (např. mírně naplesnivělé ovoce)? Děkuji za Vaše odpovědi. S pozdravem Jitka Kousalová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, skutečně by bylo lepší prasklý nehtík odstranit, aby se ten nový nedeformoval.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: