Prasknutý prezervativ

Dobrý den, minulý týden jsem měla sex se svým přítelem a prasknul nam prezervativ. Zjistili ksme to poměrně brzy, takže neejakuloval, ale měla jsem bohužel zrovna ovulaci a bála jsem se, takže jsem si hned druhý den (po12 hodinach od styku) vzala postinor. Neměl na me vubec žádné vedlejší účinky, takže vše proběhlo v pořádku. Je nějaká možnost otěhotnění, nebo můžu být v klidu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Buďte klidná Postinor je spolehlivý předpokládám že jste si vzala 2 tablety tu druhou 12 hodin po první. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Články: Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Psi a kočky mohou být...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Kdy a jak snižovat teplotu
Články: Kdy a jak snižovat teplotu
Vzestup teploty je projevem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x