Prášky

Dobrý den nejsem schopná brát prášky na títnou žlázu(novothyral 75 a cefasel 300) každá den pravidelne jak by se mělo co my hrozí když to neberu cejtím se hodně unavená ale jinak jsem v pohode

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Karolíno, Novothyral je určený na léčbu snížené funkce štítné žlázy. Pokud ho nebudete užívat, budete stále více unavená, přiberete na váze a pravděpodobně se objeví další poruchy jako cukrovka, zvýšený krevní tlak, zvýšená hladina lipidů které organizmus devastují. Záleží, jestli vaše štítná žláza má alespoň malou vlastní aktivitu - pokud velmi nízkou, dochází k život ohrožujícím stavům. Cefasel není lék na štítnou žlázu, slouží k doplnění selenu (stopový prvek), pokud ho nelze doplnit v potravě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: