Prášky

  • Dotaz od: Tereza Dusíková
  • Publikováno: 3.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý večer,beru krátkodobě prednison 10mg.Chtěla bych se zeptat,jesli bych mohla brát i Lindaxu?Kdyby ne,jaké učinky by to vyvolalo? Děkuji

Odpověď odborníka:

V zásadě kombinace těchto léků nevadí, ale pokud je nasazení Prednisonu jen na krátkou dobu, tak raději začněte s Lindaxou až pak, přece jenom organismus musí zpracovávat více chemie najednou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Potraviny, které prospějí žilnímu systému
Články: Potraviny, které prospějí žilnímu systému
Žilní systém je síť cév...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x